Is het nu burnout, burn out of burn-out?

Iedereen die te maken heeft met te weinig energie, overspanningsklachten, uitputting chronische stress, … heeft het zich vroeg of laat wel eens afgevraagd: is ‘burn out’ de correcte spelling of moet het ‘burnout’ of ‘burn-out’ zijn? Om dat vraagstuk voor eens en altijd op te helderen: het maakt niet uit!

Om het in de woorden van Shakespeare te zeggen “what’s in a name?” Of je nu op U Can Do It beroep doet  voor ‘burn out’ begeleiding of  ‘burnout’ coaching … of je bent op zoek naar praktische tips bij burn-out. Je kan bij ons altijd rekenen op een kwaliteitsvolle, duurzame ondersteuning.

We onderscheiden ons van anderen omdat voor stress & burn-out begeleiding verbonden zijn aan het Huis Voor Veerkracht / Prof Dr Elke Van Hoof. Op die manier hebben we toegang tot de meest recente protocols en coaching technieken om jou of  jouw medewerkers optimaal te kunnen begeleiden.

Ben je meer bezorgd over jouw lichamelijke klachten dan over de spelling van de benaming van wat er aan de hand is? Groot gelijk. U Can Do It helpt je graag in alle discretie verder. Neem gerust contact op via ann@ucandoit.be of 0478/54 86 61. We staan voor je klaar met deskundig advies.